HUZUR FORUM
Kurtulanlar ve iyileşenlerin yorumları
Bilgi paylaşım platforumu.

İyileşenlerin Gerçek Kullanıcı Yorumları

Blog

HPV Virüsü Nedir? %100 Çözüm

HPV Virüsü Nedir? Erkeklere Iyi mi Bulaşır?

HPV Virüsü Nedir? cinsel yaşamı etken olan kimselerde görülebilen bir virüstür. O denli yaygındır ki neredeyse her insanoğlunun hayatında bir kere yakalanması söz mevzusu olabilir. Yalnız cinsel yolla bulaşan 40’dan fazla tipinin bulunması sebebiyle her bir kişide tesirleri değişik görülebilmektedir. Ek olarak bir oldukça tipinin risk seviyesi düşük olduğundan fark edilmesi dahi mümkün olmamaktadır.

HPV Virüsü Nedir?Erkeklerde HPV’ye Bağlı Rahatsızlıklar

En sık görülen hastalık siğil oluşmasıdır. Öyleki ki cinsel yaşamı etken olan adamların %1’inde siğil oluşumunun gözlendiğini ifade edebiliriz. Yalnız bu siğiller kendiliğinden ya da kolay birtedavi ile geçmektedir. Dolayısıyla kansere dönüşme benzer halde bir risk yoktur.

Yalnız HPV’nin değişik tipleri anal, penis, baş ve boyun kanserlerine niçin olabilir. Fakat bu virüs tipleri siğil oluşturanlar ile farklıdır. Dolayısıyla birbirlerine dönüşmeleri söz mevzusu olmayacaktır.

Erkeklerde HPV Emareleri HPV Virüsü Nedir?

HPV virüsü hem hanım hem de erkeklerde görülebilmektedir. Erkeklerde HPV emareleri hanımefendilere bakılırsa birazcık farklılık gösterse de genel olarak aynıdır. HPV virüsü Forum ve Yorumlar Bu belirtilerden ilki hanımlarda da olduğu suretiyle genital bölgede oluşan siğillerdir. Bu siğiller teker teker olabileceği benzer halde küme halinde de olabilir.

Biçim olarak ise karnıbahara benzetilebilir. Ek olarak bir tek genital bölgede değil bununla birlikte anüs, kasık, uyluklarda da görülmesi mümkündür. bu siğiller HPV taşıyan bir şahıs ile cinsel temasa girilmesinden sonrasında oluşur. Oluşma süresi ayları bulabilir. Dolayısıyla kimden bulaştığını bilmek oldukca eşliler için mümkün olmayabilir.

HPV’nin penis üstünde de bazı değişimler HPV Virüsü Nedir?

Bir diğeri emare ise analda kanama, ağrı yada kaşıntı benzer halde tepkilerin meydana gelmesidir. Ek olarak wc alışkanlıkları değişebilir bununla beraber dışkıda da farklılaşma göze çarpabilir. HPV’nin penis üstünde de bazı değişikliklere niçin olduğu bilinmektedir. Bu değişimler penisin kalınlaşması, deri renginin değişmesi, duyarlılığın artmasıdır. Kanama yada ağrı da kimi süre görülebilmektedir.

Baş ve boyun kanserlerinde ise nefes almada güçlük, ses kısıklığı

Baş ve boyun kanserlerinde ise nefes almada güçlük, ses kısıklığı, uzunlukta kitle çıkması, kalıcı öksürük benzer halde emareler gözlemlenmektedir. Bazı HPV tipleri ise hiçbir emare ya da semptom göstermeden ortaya çıkmaktadır. Bu da ciddi problemler oluşmasına niçin olmaktadır. işte bu sebeple cinsel ilişkilerde korunmak ehemmiyet kazanmaktadır.

HPV Genital Siğil Ascus Forum ve Yorumları Girişi

Benzer Yazılar ::.